Algemeen

Op welke locatie vindt de Really You dag plaats? 

Really You komt bij jou aan huis, zodat je nergens naar toe hoeft. Vind je het toch fijner om het buitenshuis te doen, dan boeken we een prachtige locatie. In de bossen, een luxe hotelsuite of een locatie midden in de stad, zodat je makkelijk met de personal shopper op pad kunt.

Wat is jullie werkwijze?

Een dag bij Really You draait echt om jou. We hebben dan ook voor iedere gelegenheid een Power Up. Mocht jouw Power Up er toch niet tussen staan, neem dan contact met ons op, want dan gaan we het gewoon regelen.

Elke dag bij ons begint met een persoonlijk gesprek, zodat we precies weten wat jouw verlangens zijn en we jouw dag helemaal maken zo kunnen maken zoals jij dat wilt.

Kunnen we deze dag ook met twee personen doen?

Uiteraard kan dat! Niets is gezelliger dan samen met je partner, je vriendin, je moeder of je zus deze dag te beleven. Mocht je dit graag willen dan zal Marjolein met jullie de mogelijkheden doornemen. Geef dit dus aan bij je reservering in het vakje “bijzonderheden”.

Haarstyling

Kleuren en knippen jullie ook mijn haar?

Het kleuren en knippen zit niet standaard bij de arrangementen. Wil je dit wel graag, dan kun je een “power up even more” bijboeken en dan regelen we een van onze professionele kappers.

Visagie

Ik heb een allergie, houden jullie daar rekening mee?

Heb je last van een allergie voor bepaalde (schoonheids)producten? Meld dit dan bij onze experts, zodat zij daar rekening mee kunnen houden tijdens de behandelingen.

Personal Shoppen

Ik heb al een outfit voor de speciale gelegenheid. Kan dat ook?

Geen enkel probleem. Bespreek dit tijdens de intake met Marjolein, dan kunnen jullie samen overleggen of er nog accessoires, schoenen of andere items nodig zijn.

Ga ik met jullie shoppen? Of gaan jullie voor mij shoppen?

Je gaat samen met onze personal shopper op pad. Op deze manier kun je laten zien wat jouw stijl is, en kun je gelijk passen wat we voor je uitzoeken. Efficiënt en inspirerend! We hebben natuurlijk onze favoriete adresjes in het hele land en afhankelijk van je woonplaats bepalen we waar we gaan shoppen.

Hoeveel kledingbudget heb ik nodig?

Het kledingbudget wordt besproken tijdens de persoonlijke kennismaking. Het zal afhankelijk zijn van je wensen en het aantal setjes.

Wat is de garderobe check aan huis?

Heb je het gevoel dat je voldoende in de kast hebt hangen, dan gaan we in plaats van personal shoppen aan de slag met je kledingkast. We kijken naar de items en naar nieuwe combinaties. Mocht achteraf blijken dat shoppen toch nodig is, zullen we dit op basis van uurtarief doorberekenen.

Fotografie

Moet ik voor de Boudoir fotoshoot mijn eigen lingerie meenemen?

Bij de Total Empowering Experience ga je eerst personal shoppen. Daar zoeken we een mooie set lingerie voor je uit, die jouw sterke punten naar voren brengt. Mocht je zelf al een prachtig setje hebben waar je je helemaal prachtig in voelt, dan kun je die natuurlijk ook meenemen.

Diverse vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met Marjolein via telefoon of email.